Kies voor de best mogelijke autolak bescherming op de markt

Pure auto detailing is een vak apart. Daar waar het draait om de details telt enkel het allerbeste. Bij Opti-Coat werken wij met het wereldwijd bekende en zeer genormeerde Opti-Coat Pro en Pro+ autocoating. Iedere auto detailer die bij ons aangesloten is, is volledig Opti-Coat erkend. Bij Opti-Coat Pro en Pro+ profiteert u van 5 en 7 jaar garantie op de coating.

Het grote verschil met standaard auto coating

Opti-Coat is een harde keramische laag die zorgt voor een superieure bescherming tegen krassen met een hardheid van 9H. Maar ook beschermt de coating tegen beschadiging van invloeden vanuit het milieu, denk hierbij aan vogelpoep en zure regen.

De prepolymeer maakt een microscopische verbinding met de lak en creëert op deze manier een permanente bescherming voor het oppervlak. Daarnaast zal de hydrofobische eigenschap die de coating met zich mee brengt uw auto langer vrij houden van vervuiling.

Opti-Coat heeft een betere weerstand tegen chemische stoffen, krassen en vervuiling dan andere coatings die verkrijgbaar zijn. Het is de ultieme bescherming voor de fabriekslak van uw voertuig.

HOE WERKT ONZE OPTI-COAT AUTO DETAILER?

Voordat we kunnen beginnen met het coaten van uw auto brengen wij de lak terug in de hoogst haalbare staat. Dit doen wij in drie stappen. Allereerst geven wij de auto een intense reiniging waarbij alle vervuiling verwijderd wordt. Vervolgens wordt alles in gereedheid gebracht voor het polijst proces, hoeveel polijst stappen hier nodig zijn is afhankelijk van de staat waarin de lak verkeerd. Wanneer het gewenste of best haalbare resultaat is bereikt wordt een primer aangebracht die gaat zorgen voor de optimale verbinding tussen de lak en de Opti-Coat Pro+. Vanaf dat moment is uw auto gereed voor het coating proces.

  • Deze behandeling behoeft geen jaarlijkse herapplicatie.
  • Op Opti-Coat Pro+ geven wij 7 jaar garantie.
  • Op Opti-Coat Pro geven wij 5 jaar garantie.
Opti coat pro plus met 7 jaar garantie
Opti-coat Pro+ met 7 jaar garantie

Bekijk de video

Maak kennis met het beste detailing product op de markt