Voor pure autoliefhebbers in hart en nieren is het simpewel schoonmaken of zelfs poetsen niet genoeg. De hoogste vorm van auto reiniging noemen we auto detailing. Dit is meer dan slechts een emmertje met sop over de auto gooien en de auto stofzuigen. Want onze specialisten gaan ver, verder dan de auto poetsen. We gaan ver tot in de details van iedere auto!

Waar traditionele autopoetsbedrijven eigenlijk de auto zo snel mogelijk willen poetsen, wassen en reinigen gaan auto deailing bedrijven juist voor kwaliteit. Vaak gebruiken autopoetsbedrijven ‘fillers’ die krasjes en hologrammen kunnen verdoezelen. Dit zijn echter tijdelijke oplossingen die na verloop van tijd uitwerken.

Bij Opti-Coat bekijken wij zeer nauwkeurig de staat van de lak van de auto gen bepalen we aan de hand hiervan de vervolgstappen. Waskrasjes worden echt verwijderd en grotere krassen worden minder zichtbaar als dat mogelijk is. Er worden geen onderdelen van de buitenzijde van de auto vergeten, banden, velgen, wielkasten, motorruimte, vrijwel alles komt aan bod!

Auto detailing van ongekend niveau dankzij Opti-Coat Pro

Wat ons onderscheidt is dat wij werken met een uniek gepatenteerd product genaamd Opti-Coat Pro. Dit is een blanke coatinglaag vergelijkbaar met de blanke lak die al op uw voertuig aanwezig is. Opti-Coat Pro is bedoeld als een permanente blanke coating ter bescherming van de onderlaag. Dit in tegenstelling met glascoating, wat zich hecht aan de autolak. Opti-Coat vormt een wezenlijk onderdeel van de autolak is daarom permanent gehecht.

Opti Coat Pro kan worden toegepast op alle oppervlakken en fungeert als een extra barrière tussen de invloeden van buitenaf en de lak van uw auto. De lak behoudt daarom altijd zijn originele kleur en verontreinigingen worden geweerd, waardoor het autolak in nieuwstaat blijft.

De voordelen van Opti-Coat Pro

  • Behandeling behoeft geen herapplicatie
  • Keramische binding met de autolak
  • Minimale garantie van 5 jaar
  • Volledig water afstotend
opti-coat pro+
Opti-Coat Pro