Uw auto als nieuw dankzij auto reconditioning

Autoliefhebbers die hun auto de best mogelijke reiniging willen aanbieden kunnen terecht bij één van de vestigingen van Opti-Coat. Een auto reconditioneren houdt in dat wij de auto volledig tot nieuwstaat brengen (showroom klaar), zowel van binnen als buiten. Uw herkent uw auto niet meer terug! Onze professionele monteurs gaan nauwkeurig te werk en dat doen ze op basis van een duidelijk stappenplan. Voor een impressie van ons werk, klik dan hier.

Hoe gaan wij uw auto reconditioneren?

Als wij de inventarisatie klaar hebben stellen wij u een behandelplan voor dat aansluit aan uw wensen en budget. Voor het toepassen van auto reconditioning maken wij uitsluitend gebruik van gepatenteerde Opti-Coat producten, waarbij wij voor stoffen bekleding Opti Guard Fabric gebruiken en voor Leer/Vynil bekleding Opti Guard Leather gebruiken. Daarnaast kunnen wij autoruiten coaten met Opti Glass Pro voor een volledig hydrofobische bescherming.

Ons doel is uw auto terugbrengen in showroom staat. De auto zou bij wijze van direct bij een dealer kunnen staan. Een prachtig eindresultaat zodat u weer kunt pronken met uw auto.

Wij maken gebruik van onderstaande producten

Opti guard textiel coating voor auto's
Opti Guard Fabric
Opti Guard leather: leerbehandeling voor de auto
Opti Guard Leather
autoramen coaten met opti-glass pro
Opti Glass Pro