Permanente autolak bescherming

De best mogelijke bescherming die uw autolak kan hebben, is wanneer er een harde beschermlaag onderdeel wordt van de autolak zelf, niet waar? We spreken in dat geval van permanente autolak bescherming. Er zijn diverse producten op de markt die dit claimen, maar hierbij dient een belangrijk verschil op te merken. We leggen het u uit.

Maak kennis met Opti-Coat Pro

Opti-Coat is een uniek gepatenteerd product voor de auto industrie. Het is een wezenlijk anders product dan glascoating producten. Voor een uitgebreide vergelijk, klik hier. Kortweg komt het erop neer dat Opti-Coat een microscopische verbinding vormt met de autolak en op deze manier een permanente bescherming creëert voor het oppervlak. Om de autolak verder te beschermen tegen krassen en zure aanslag biedt Opti-Coat Pro en Pro+ een hardheid van 9H. Tot slot zorgt de hydrofobische eigenschap van de coating dat vuil en vloeistoffen zich niet kunnen hechten aan de autolak.

HOE GAAN WE TE WERK MET UW AUTO

Voordat we kunnen beginnen het aanbrengen van Opti-Coat Pro of Pro+ zorgen wij allereerst ervoor dat de autolak in de hoogst haalbare staat wordt gebracht. Dit doen in 3 stappen. Eerst geven wij uw auto een grondige reiniging. Daarna beginnen we met het polijst proces. Met het polijsten werken wij zoveel mogelijk krasjes weg en brengen wij de autolak zoveel mogelijk in nieuwstaat. Hierna beginnen we met het aanbrengen van een primer die zal zorgen voor een optimale verbinding tussen de autolak en de coating.

  • Deze auto coating behoeft geen jaarlijkse herapplicatie.
  • Op Opti-Coat Pro+ geven wij 7 jaar garantie.
  • Op Opti-Coat Pro geven wij 5 jaar garantie.
Opti coat pro plus met 7 jaar garantie
Opti-coat Pro+ met 7 jaar garantie

Bekijk de video

Permanente nano bescherming voor de autolak