Permanente lak- en glans bescherming

Telt alleen de best mogelijke detailing voor uw auto? Zoekt u een auto coating die permanente bescherming biedt en geen herapplicatie nodig heeft? Maak dan kennis met de #1 autolak coating in de Benelux. Opti-Coat Pro en Pro+ bieden de hoogst mogelijke bescherming en heeft dat meerdere malen bewezen. Niet voor niets bieden wij 5 en 7 jaar garantie op de coating. Voor auto puristen is daarom geen andere keus en wij leggen graag uit waarom.

Autolak coating met 2-in-1 bescherming

Anders dan andere coatings vormt Opti-Coat een harde keramische laag die zorgt voor een superieure bescherming tegen krassen met een hardheid van 9H. Deze hardheid zorgt ervoor dat de coating de autolak beschermt tegen vogelpoep en zure regen.

Het unieke van Opti-Coat is dat de prepolymeer een microscopische verbinding vormt met de autolak en op deze manier een permanente bescherming creëert voor het oppervlak. Daarnaast zorgt de hydrofobische eigenschap van de coating dat vuil en vloeistoffen zich niet kunnen hechten aan de autolak. Een 2-in-1 bescherming dus!

HET AUTO COATING PROCES NADER TOEGELICHT

Voordat we kunnen beginnen met het coaten van uw auto brengen wij de lak terug in de hoogst haalbare staat. Dit doen wij in drie stappen. Allereerst geven wij de auto een intense reiniging waarbij alle vervuiling verwijderd wordt. Vervolgens wordt alles in gereedheid gebracht voor het polijst proces, hoeveel polijst stappen hier nodig zijn is afhankelijk van de staat waarin de lak verkeerd. Wanneer het gewenste of best haalbare resultaat is bereikt wordt een primer aangebracht die gaat zorgen voor de optimale verbinding tussen de lak en de Opti-Coat Pro+. Vanaf dat moment is de coating toepasbaar op uw auto.

  • Deze auto coating behoeft geen jaarlijkse herapplicatie.
  • Op Opti-Coat Pro+ geven wij 7 jaar garantie.
  • Op Opti-Coat Pro geven wij 5 jaar garantie.
Opti coat pro plus met 7 jaar garantie
Opti-coat Pro+ met 7 jaar garantie

Bekijk de video

Kies ook voor de #1 in coating voor de auto!