Nederland is een echt waterland. Niet alleen dankzij onze dijken, maar ook door de hoeveelheid neerslag. Wist u bijvoorbeeld dat er gemiddeld 880mm neerslag valt in Nederland? Als automobilist kan al dat neerslag soms vervelend of zelfs gevaarlijk zijn. Regen kan bijvoorbeeld uw zicht ernstig belemmeren.

Gelukkig biedt Opti-Glass Pro de oplossing voor de automobilist. Deze speciale coating vormt een chemische verbinding met het glas van uw auto. Het resultaat is een super hydrofobische laag! Dit voor een beter zicht tijdens regen en water zal bij lage snelheden zonder gebruik van de ruitenwisser van het raam afglijden.

Autoramen coaten voor beter zicht en meer veiligheid

De werking van Opti-Glass Pro ontstaat door een extreme contact hoek tussen het glas en het water waardoor een hydorofobisch effect ontstaat en water afstoot van uw autoraam. Een ander bijkomstig voordeel is dat uw ruitenwissers beter hun werk kunnen doen (minder frictie) en dus langer meegaan. U zult merken dat bij hogere snelheden u de ruitenwissers niet eens hoeft te gebruiken. Bestaande klanten van ons geven aan hun autoramen te willen coaten om zichtbaar hun verkeersveiligheid te verhogen.

De voordelen van het coaten met Opti-Glass Pro

  • Beter zicht tijdens regen
  • Bij lage snelheden glijdt het water van uw autoraam
  • Uw ruitenwissers gaan langer meer
autoramen coaten met opti-glass pro
Autoramen coaten voor beter zicht tijdens het rijden