Het mag u niet zijn ontgaan dat het vaak regent in Nederland. Wist u bijvoorbeeld dat er  gemiddeld 880mm neerslag valt in Nederland? Dat is nogal wat! En als automobilist kan veel neerslag soms heel vervelend en zelfs gevaarlijk zijn. Flinke neerslag kan uw zicht ernstig belemmeren.

Opti-Glass Pro biedt hiervoor een permanente oplossing middels een coating op uw autoruit. Deze speciale autoruit coating vormt een chemische verbinding met het glas van uw auto. Het resultaat is een super hydrofobische laag wat zorgt voor beter zicht bij regen en neerslag bij lage snelheden. U zult merken dat uw autoruiten coaten met Opti-Glas Pro ervoor zorgt dat u minder vaak uw ruitenwissers hoeft te gebruiken, wat de levensduur van uw ruitenwissers weer ten goede komt.

Autoruit coating leidt tot beter zicht en meer veiligheid

Hoe Opti-Glass Pro werkt is als volgt; de coating vormt een extreme contact hoek tussen het glas en het water waardoor een hydorofobisch effect ontstaat water afgestoten wordt van uw autoraam. Een ander bijkomstig voordeel is dat uw ruitenwissers beter hun werk kunnen doen (minder wrijving en dus slijtage) en dus langer meegaan. U zult merken dat zelfs bij hogere snelheden de ruitenwissers niet gebruikt hoeven te worden. Niet voor niets geven bestaande klanten van ons aan gekozen te hebben voor Opti-Glass Pro om hun verkeersveiligheid te verhogen.

Waarom uw autoruiten coaten met Opti-Glas Pro?

  • Beter zicht tijdens regen
  • Bij lage snelheden glijdt het water van uw autoraam
  • Uw ruitenwissers gaan langer meer
autoramen coaten met opti-glass pro
Autoramen coaten voor beter zicht tijdens het rijden