Uw Audi verscherpt tot aan de details

Als liefhebber heeft u er alles voor over om uw Audi er perfect uit te laten zien. Oldtimer, sportwagen of gewoon omdat u graag goed voor de dag wilt komen. Om detailing voor Audi auto’s tot in perfectie uit te werken kiezen wij voor Opti-Coat Pro+ coating.

De geavanceerde formule van deze coating geeft een verbazingwekkende glans en voertuig protectie. Daarnaast zal het ook waterspots tegengaan en de hydrofobische eigenschappen zullen uw voertuig schoon houden en beschermen voor in de toekomst.

Hoe werkt opti coat pro plus?

Opti-Coat is een harde keramische laag die zorgt voor een superieure bescherming tegen krassen met een hardheid van 9H. Maar ook beschermt de coating tegen beschadiging van invloeden vanuit het milieu, denk hierbij aan vogelpoep en zure regen.

De prepolymeer maakt een microscopische verbinding met de lak en creëert op deze manier een permanente bescherming voor het oppervlak. Daarnaast zal de hydrofobische eigenschap die de coating met zich mee brengt uw auto langer vrij houden van vervuiling.

Opti-Coat heeft een betere weerstand tegen chemische stoffen, krassen en vervuiling dan andere coatings die verkrijgbaar zijn. Het is de ultieme bescherming voor de fabriekslak van uw voertuig.

WAT HOUDT DETAILING VOOR UW AUDI PRECIES IN?

Voordat we kunnen beginnen met het coaten van uw auto met opti coat pro plus brengen wij de lak terug in de hoogst haalbare staat. Dit doen wij in drie stappen. Allereerst geven wij de auto een intense reiniging waarbij alle vervuiling verwijderd wordt. Vervolgens wordt alles in gereedheid gebracht voor het polijst proces, hoeveel polijst stappen hier nodig zijn is afhankelijk van de staat waarin de lak verkeerd. Wanneer het gewenste resultaat is bereikt wordt een primer aangebracht die gaat zorgen voor de optimale verbinding tussen de lak en Opti-Coat Pro+. Hierna is uw auto gereed voor het coating proces.

  • Deze behandeling behoeft geen jaarlijkse herapplicatie.
  • Op deze behandeling geven wij 7 jaar garantie.
Opti coat pro plus met 7 jaar garantie
Opti-coat Pro+ met 7 jaar garantie

Bekijk de video

Uw Audi ook optimaal beschermen?