DE BESTE KEUZE VOOR UW BMW AUTO

Opti-Coat Pro is onze ogen de beste keuze voor permanente lakbescherming voor uw gebruikte of nieuwe BMW auto. In tegenstelling tot andere behandelingen zoals wax of sealent, zal de optimum coating niet af te wassen zijn of gaan slijten. De coating fungeert namelijk als een tweede, zeer harde, blanke laklaag die bescherming biedt tegen weersinvloeden.

WAT IS OPTI COAT PRO?

Optimum Opti-Coat Pro is een blanke coatinglaag vergelijkbaar met de blanke lak die al op uw voertuig aanwezig is. Opti Coat Pro is bedoeld als een permanente blanke coating ter bescherming van de onderlaag.

Opti Coat Pro kan worden toegepast op alle type BMW auto’s, zowel oldtimers als yougtimers en nieuwe modellen. De coating fungeert als een extra barrière tussen de invloeden van buitenaf en de lak van uw voertuig. De lak van uw BMW behoudt  hiermee zijn originele kleur en vuil wordt geweerd. Heeft u een bijzonder BMW of zelfs een oldtimer, dan behoudt onze coating de waarde van de auto!

HOE GAAT DE DETAILING VAN UW BMW IN Z’N GANG?

De detailing van uw BMW auto kan pas beginnen wanneer de lak terug wordt gehaald in de hoogst haalbare staat. Dit doen wij door uw auto eerst een zeer grondige reiniging te geven waarbij alle vervuiling verwijderd wordt. Daarna wordt alles in gereedheid gebracht voor het polijst proces, hoeveel polijst stappen hier nodig zijn is afhankelijk van de staat waarin de lak verkeerd.

Als het best haalbare resultaat is bereikt wordt een primer aangebracht die gaat zorgen voor de optimale verbinding tussen de lak en Opti-Coat Pro. Vanaf dat moment is uw BMW gereed om gecoat te worden.

  • Deze behandeling behoeft geen jaarlijkse herapplicatie.
  • Op deze behandeling geven wij 5 jaar garantie
Opti coat pro plus met 7 jaar garantie
Opti-coat Pro biedt 5 jaar garantie

Bekijk de video

Geef uw BMW de allerbeste bescherming

Opti- Coat Pro biedt vele voordelen ten opzichte van waxen, sealants of nano- coatings.

Enkele voordelen ten opzichte van andere lakbeschermingen zijn:

Opti-Coat Pro

  • Constante permanente bescherming
  • Vlekken of vervuiling op/ in de lak zijn definitief niet meer zichtbaar
  • Geeft een vloeiende, heldere uitstraling
  • Door hars- technologie een permanente verbinding met de lak

Waxen/ Sealants/ Nano coatings

  • Dient frequent te worden aangebracht
  • Vlekken of vervuiling op/in de lak elke keer weer zichtbaar
  • Geeft een Uitstraling blijft minder lang helder