De Ferrari in al z’n glorie

De tijdloze Ferrari sportauto bezorgt iedere autoliefhebber een glimlach. Deze kunstwerken uit Maranello (Italië) worden vaak gekoesterd door hun eigenaren is dat natuurlijk volkomen terecht. Om uw Ferrari auto echt perfect tot zijn recht te laten komen is detailing en coating van uw Ferrari een logisch vervolg. Om de originele rode lakkleur op de best mogelijke manier te beschermen adviseren wij Opti-Coat Pro+.

Waarom Opti-Coat?

Opti-Coat is een harde keramische laag die zorgt voor een superieure bescherming tegen krassen met een hardheid van 9H. Maar ook beschermt de coating tegen beschadiging van invloeden vanuit het milieu, denk hierbij aan vogelpoep en zure regen.

De prepolymeer maakt een microscopische verbinding met de lak en creëert op deze manier een permanente bescherming voor het oppervlak. Daarnaast zal de hydrofobische eigenschap die de coating met zich mee brengt uw auto langer vrij houden van vervuiling.

Opti-Coat heeft een betere weerstand tegen chemische stoffen, krassen en vervuiling dan andere coatings die verkrijgbaar zijn. Het is de ultieme bescherming voor de fabriekslak van uw voertuig.

DETAILING VOOR ZOWEL OUDE EN NIEUWE FERRARI

Voordat we kunnen beginnen met het coaten van uw auto brengen wij de lak terug in de hoogst haalbare staat. Dit doen wij in drie stappen. Allereerst geven wij de auto een intense reiniging waarbij alle vervuiling verwijderd wordt. Vervolgens wordt alles in gereedheid gebracht voor het polijst proces, hoeveel polijst stappen hier nodig zijn is afhankelijk van de staat waarin de lak verkeerd. Pas wanneer het best haalbare resultaat is bereikt wordt een primer aangebracht die gaat zorgen voor de optimale verbinding tussen de lak en  Opti-Coat Pro+. Vanaf nu kunnen we beginnen met het coating proces.

  • Deze behandeling behoeft geen jaarlijkse herapplicatie.
  • Op deze behandeling geven wij 7 jaar garantie.
Opti coat pro plus met 7 jaar garantie
Opti-coat Pro+ met 7 jaar garantie

Bekijk de video

Iedere Ferrari sportauto is het waard!