UW MERCEDES IN TOPSTAAT BRENGEN

Mercedes liefhebbers opgelet, want Opti-Coat Pro is hét product voor het toepassen van detailing op iedere Mercedes auto. Wat het zo bijzonder maakt, is dat Opti-Coat Pro een permanente lakbescherming biedt voor oldtimers, youngtimers en nieuwe auto’s. Het maakt dus niet oud hoe oud uw Mercedes is. In tegenstelling tot andere behandelingen zoals wax of sealent, zal de optimum coating niet af te wassen zijn of gaan slijten.

WAT IS OPTI-COAT PRO?

Opti-Coat Pro fungeert als een blanke coatinglaag vergelijkbaar met de blanke lak die al op uw Mercedes aanwezig is. Opti Coat Pro is daarom ook echt bedoeld als een permanente blanke coating ter bescherming van de onderlaag.

Opti Coat Pro kan worden toegepast op alle auto’s, zowel oud als nieuw. De coating vormt een barrière tussen de invloeden van buitenaf en de lak van uw voertuig. Zelfs de lak van uw oldtimer Mercedes behoudt  hiermee zijn originele kleur. Klassieke Mercedes modellen behouden op deze manier hun waarde.

HOE VERLOOPT HET DETAILING PROCES VAN UW MERCEDES?

Voordat we beginnen met detailen wordt de lak teruggehaald in de hoogst haalbare staat. We beginnen door uw auto eerst een zeer grondige reiniging te geven zodat al het vuil verwijderd wordt. Daarna wordt alles in gereedheid gebracht voor het polijst proces, hoeveel polijst stappen hier nodig zijn is afhankelijk van de staat waarin de lak verkeerd.

Als het best haalbare resultaat is bereikt wordt een primer aangebracht die gaat zorgen voor de optimale verbinding tussen de lak en Opti-Coat Pro coating. Het eindresultaat is een perfect stralende Mercedes voertuig, klaar voor de showroom!

  • Deze behandeling behoeft geen jaarlijkse herapplicatie.
  • Op deze behandeling geven wij 5 jaar garantie
Opti coat pro plus met 7 jaar garantie
Opti-coat Pro biedt 5 jaar garantie

Bekijk de video

Alleen het best telt voor uw Mercedes, niet waar?

Opti- Coat Pro biedt vele voordelen ten opzichte van waxen, sealants of nano- coatings.

Enkele voordelen ten opzichte van andere lakbeschermingen zijn:

Opti-Coat Pro

  • Constante permanente bescherming
  • Vlekken of vervuiling op/ in de lak zijn definitief niet meer zichtbaar
  • Geeft een vloeiende, heldere uitstraling
  • Door hars- technologie een permanente verbinding met de lak

Waxen/ Sealants/ Nano coatings

  • Dient frequent te worden aangebracht
  • Vlekken of vervuiling op/in de lak elke keer weer zichtbaar
  • Geeft een Uitstraling blijft minder lang helder