PORSCHE DETAILING VAN TOPNIVEAU

Als Porsche bezitter wilt u natuurlijk alleen het beste voor uw auto. Met name voor een klassieke Porsche is het zoveel mogelijk in standhouden en beschermen van de originele autolak ontzettend belangrijk. Gelukkig bieden wij hiervoor dé perfecte oplossing. Opti-Coat Pro biedt een permanente lakbescherming voor oldtimers, youngtimers en nieuwe auto’s. Het maakt dus niet oud hoe oud uw Porsche is. De coating blijft er permanent op en is volledig slijtvast!

WAAROM OPTI-COAT PRO?

Opti-Coat Pro fungeert als een blanke coatinglaag vergelijkbaar met de blanke lak die al op uw Mercedes aanwezig is. Opti Coat Pro is daarom ook echt bedoeld als een permanente blanke coating ter bescherming van de onderlaag.

Opti Coat Pro kan worden toegepast op alle auto’s, zowel oud als nieuw. De coating vormt een barrière tussen de invloeden van buitenaf en de lak van uw voertuig. Zelfs de lak van uw oldtimer Mercedes behoudt  hiermee zijn originele kleur. Klassieke Mercedes modellen behouden op deze manier hun waarde.

HOE BEGINNEN WE MET HET DETAILING PROCES VAN UW PORSCHE?

Ongeacht het bouwjaar en de staat van uw Porsche inspecteren wij allereerst de autolak. Voordat we beginnen met de detailing van uw Porsche auto brengen wij de autolak in de hoogst haalbare staat.

We beginnen door uw auto eerst een zeer grondige reiniging te geven zodat al het vuil verwijderd wordt. Vervolgens beginnen wij  met het polijst proces, hoeveel polijst stappen hier nodig zijn is afhankelijk van de staat waarin de lak verkeerd.

Als het best haalbare resultaat is bereikt wordt een primer aangebracht die gaat zorgen voor de optimale verbinding tussen de lak en de Opti-Coat Pro coating. Het eindresultaat is een perfect stralende sportauto!

  • Deze behandeling behoeft geen jaarlijkse herapplicatie.
  • Op deze behandeling geven wij 5 jaar garantie
Opti coat pro plus met 7 jaar garantie
Opti-coat Pro biedt 5 jaar garantie

Bekijk de video

Breng uw Porsche in volledig nieuwstaat

Opti- Coat Pro biedt vele voordelen ten opzichte van waxen, sealants of nano- coatings.

Enkele voordelen ten opzichte van andere lakbeschermingen zijn:

Opti-Coat Pro

  • Constante permanente bescherming
  • Vlekken of vervuiling op/ in de lak zijn definitief niet meer zichtbaar
  • Geeft een vloeiende, heldere uitstraling
  • Door hars- technologie een permanente verbinding met de lak

Waxen/ Sealants/ Nano coatings

  • Dient frequent te worden aangebracht
  • Vlekken of vervuiling op/in de lak elke keer weer zichtbaar
  • Geeft een Uitstraling blijft minder lang helder