Optimum Gloss Coating lijkt erg op de lak die reeds op uw voertuig is aangebracht, met als belangrijk verschil dat het meer glans en hardheid geeft aan de lak op uw voertuig. Optimum Gloss-Coat creëert een eenvoudig te reinigen laag die superieur is aan elke wax of sealant door de lange standtijd die het met zich meebrengt. Optimum Gloss Coat zal twee tot drie jaar meegaan waarnaar een herapplicatie nodig zal zijn om de bescherming voort te zetten. Kies voor onze Opti-Coat Pro of Pro+ behandeling voor permanente bescherming!

Carnauba-wax lovers opgelet – Optimum Gloss-Coat is zo samengesteld dat je het kan waxen met een niet wax die geen schuurmiddelen bevat. Optimum Gloss-Coat is een hybride coating, wat inhoud dat het een mix is van een silicon carbide (SiC) en een glascoating (SiO2) voor de auto.

Hoe wordt hybride glascoating voor de auto toegepast?

Voordat we kunnen beginnen met onze hybride glascoating voor uw auto brengen wij de lak terug in de hoogst haalbare staat. Dit doen wij door de auto eerst een intense reiniging te geven waarbij alle vervuiling verwijderd wordt.

Daarna wordt alles in gereedheid gebracht voor het polijst proces, hoeveel polijst stappen hier nodig zijn is afhankelijk van de staat waarin de lak verkeerd. Als het gewenste of best haalbare resultaat is bereikt wordt het oppervlak vrij gemaakt van polijst residuen. Vanaf dat moment is uw auto gereed voor het aanbrengen van de Optimum Gloss Coating.

geef uw auto extra aandacht met gloss coating