Permanente lakbescherming dankzij lakverzegeling

Wanneer uw auto meer is dan alleen een vervoersmiddel van A naar B, dan gaat u er waarschijnlijk zuinig mee om en wilt u het liefst dat deze er altijd zo goed mogelijk uit ziet. Een verzorgingsproduct die wereldwijd bekend staat als één van beste voor de lange-termijn is Opti-Coat lakverzegeling.

Autolak coating met 2-in-1 bescherming

Lakverzegeling een behandeling die de autolak voor langere tijd beschermt tegen invloeden van buitenaf (vuil hecht zich minder snel), terwijl het tegelijkertijd de auto voorzien van een mooie glans. In tegenstelling tot een wax is het een acryllaag, die als het ware (machinaal) in je lak wordt gemasseerd, in plaats van er op aangebracht. Het bijzondere daarnaast van Opti-Coat is dat deze een harde keramische laag vormt die zorgt voor een superieure bescherming tegen krassen met een hardheid van 9H. Deze hardheid zorgt ervoor dat de coating de autolak beschermt tegen vogelpoep en zure regen. Tot slot zorgt de hydrofobische eigenschap van de coating dat vuil en vloeistoffen zich niet kunnen hechten aan de autolak, 2-in-1 bescherming dus!

HOE LAKVERZEGELING IN Z’N GANG GAAT

Voordat we kunnen beginnen met het coaten van uw auto brengen wij de lak terug in de hoogst haalbare staat. Dit doen wij in drie stappen. Allereerst geven wij de auto een intense reiniging waarbij alle vervuiling verwijderd wordt. Vervolgens wordt alles in gereedheid gebracht voor het polijst proces, hoeveel polijst stappen hier nodig zijn is afhankelijk van de staat waarin de lak verkeerd. Wanneer het gewenste of best haalbare resultaat is bereikt wordt een primer aangebracht die gaat zorgen voor de optimale verbinding tussen de lak en de Opti-Coat Pro+. Vanaf dat moment is de coating toepasbaar op uw auto.

  • Deze auto coating behoeft geen jaarlijkse herapplicatie.
  • Op Opti-Coat Pro+ geven wij 7 jaar garantie.
  • Op Opti-Coat Pro geven wij 5 jaar garantie.
Opti coat pro plus met 7 jaar garantie
Opti-coat Pro+ lakverzegeling

Bekijk de video

Kies ook voor de #1 in coating voor de auto!