Nieuw Pakket. Meer glans. Dezelfde bescherming!

Opti-Coat Pro+ zorgt voor een nog gladder oppervlak, meer glans dan men reeds van ons gewend is met de Opti-Coat Pro. Deze coating werkt als een versterker van de Opti-Coat Pro en is daardoor het ultieme wat wij u kunnen bieden op het gebied van ceramische coatings.

De geavanceerde formule geeft een verbazingwekkende glans en voertuig protectie. Daarnaast zal het ook waterspots tegengaan en de hydrofobische eigenschappen zullen uw voertuig schoon houden en beschermen voor in de toekomst.

Hoe werkt opti coat pro plus?

Opti-Coat is een harde keramische laag die zorgt voor een superieure bescherming tegen krassen met een hardheid van 9H. Maar ook beschermt de coating tegen beschadiging van invloeden vanuit het milieu, denk hierbij aan vogelpoep en zure regen.

De prepolymeer maakt een microscopische verbinding met de lak en creëert op deze manier een permanente bescherming voor het oppervlak. Daarnaast zal de hydrofobische eigenschap die de coating met zich mee brengt uw auto langer vrij houden van vervuiling.

Opti-Coat heeft een betere weerstand tegen chemische stoffen, krassen en vervuiling dan andere coatings die verkrijgbaar zijn. Het is de ultieme bescherming voor de fabriekslak van uw voertuig.

WAT HOUDT DE BEHANDELING IN?

Voordat we kunnen beginnen met het coaten van uw auto met opti coat pro plus brengen wij de lak terug in de hoogst haalbare staat. Dit doen wij in drie stappen. Allereerst geven wij de auto een intense reiniging waarbij alle vervuiling verwijderd wordt. Vervolgens wordt alles in gereedheid gebracht voor het polijst proces, hoeveel polijst stappen hier nodig zijn is afhankelijk van de staat waarin de lak verkeerd. Wanner het gewenste of best haalbare resultaat is bereikt wordt een primer aangebracht die gaat zorgen voor de optimale verbinding tussen de lak en de Opti-Coat Pro+. Vanaf dat moment is uw auto gereed voor het coating proces.

  • Deze behandeling behoeft geen jaarlijkse herapplicatie.
  • Op deze behandeling geven wij 7 jaar garantie.
Opti coat pro plus met 7 jaar garantie
Opti-coat Pro+ met 7 jaar garantie

Uw autolak ook optimaal beschermen?