Car detailing van hoogstaand professioneel niveau

Professionele auto detailing gaat veel verder dan alleen het reinigen en poetsen van uw auto. Het is ons streven om het uiterste te halen uit de details van iedere auto. Om dit te bewerkstelligen werkt iedere Opti-Coat aangesloten professional car detailer met het beste product op de markt: Opti-Coat Pro en Pro+. Deze vorm van nano coating behoort tot het beste op de markt en biedt vele voordelen ten opzichte van glascoating.

Nano coating vs. glascoating

Wat Opti-Coat zo anders maakt is dat het een harde keramische laag vormt dat autolak kan beschermen tegen krassen met een hardheid van 9H. Ook zorgt Opti-Coat ervoor dat zure aanslag, zoals vogelpoep en zure regen, geen effect heeft op de autolak.

Het wondermiddel bestaat uit prepolymeer dat een microscopische verbinding met de lak vormt en op deze manier een permanente bescherming creëert voor het oppervlak. De hydrofobische eigenschap die de coating met zich mee brengt betekent dat uw auto minder snel vervuilt raakt.

Omdat Opti-Coat een betere weerstand biedt tegen chemische stoffen, krassen en vervuiling dan andere coatings die verkrijgbaar zijn is het de ultieme bescherming voor de fabriekslak van uw voertuig.

PROFESSIONAL CAR DETAILER: ONZE WERKWIJZE

Het belangrijkste is om eerst  te kijken hoe wij de autolak terug kunnen halen in de hoogst haalbare staat. Dit doen wij in drie stappen. Eerst geven wij de auto een intense reiniging waarbij alle vervuiling verwijderd wordt. Hierna wordt alles in gereedheid gebracht voor het polijst proces, hoeveel polijst stappen hier nodig zijn is afhankelijk van de staat waarin de lak verkeerd.

Pas wanneer het gewenste of best haalbare resultaat is bereikt wordt een primer aangebracht die gaat zorgen voor de optimale verbinding tussen de lak en Opti-Coat coating. Vanaf dat moment is uw auto gereed voor het coating proces.

  • Deze behandeling behoeft geen jaarlijkse herapplicatie.
  • Op Opti-Coat Pro+ geven wij 7 jaar garantie.
  • Op Opti-Coat Pro geven wij 5 jaar garantie.
Opti coat pro plus met 7 jaar garantie
Opti-coat Pro+ met 7 jaar garantie

Bekijk de video

Ga voor het beste, kies voor Opti-Coat nano coating!